ΤΕΝΤΕΣ

Κάντε τον ήλιο σύμμαχό σας

Ζώντας στην πιο ηλιόλουστη πόλη της Μεσογείου, στα Χανιά της Κρήτης γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό και χαλαρωτικό είναι να απολαμβάνεις με ασφάλεια το φυσικό περιβάλλον. Μέριμνά μας είναι η μελέτη και η εγκατάσταση μιας ποιοτικής τέντας που να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση τεντών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, περίπτερα και καταστήματα.

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε τεντόπανα, το ιδανικό ύφασμα, χρώμα και σχέδιο που να ταιριάζει απόλυτα με το ύφος και τη διακόσμηση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Ρωτήστε μας για όλες τις νέες τεχνολογίες και επιλέξτε το μηχανισμό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε βραχίονες αλουμινίου με ανοξείδωτα συρματόσχοινα, τεντόπανα αντοχής, αδιάβροχα και ανεξίτηλα, πλαστικά PVC Βελγίου, ζελατίνες κρυσταλλιζέ, ενσύρματα - ασύρματα μοτέρ somfy, καποτίνες, συστήματα PINTO και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που βασίζεται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.
 
Εγγυόμαστε το καλύτερο αισθητικό, αλλά και ποιοτικό αποτέλεσμα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευθείτε τον Γρηγόρη Μαστρομανώλη και κάντε τον ήλιο σύμμαχό σας.

 

Συνεργάτες μας κορυφαίες εταιρείες από το χώρο των συστημάτων σκίασης: